Betxi sirà protagonista de “Endavant Provincia” en el partit de lliga Villarreal vs Celta

404
Betxí serà protagonista d’Endavant Província en el pròxim partit de Lliga davant el RC Celta de Vigo a El Madrigal (diumenge, 19.00 hores). La iniciativa, nascuda amb el ferm de promocionar el turisme a la província de Castelló, continua amb el seu exitós recorregut després de donar a conèixer a Vinaròs, Onda, Peníscola, la Vall d’Uixó, Borriana, Nules, Almassora, Vila-real, Benicarló i Sogorb, Navaixes, Altura i Castellnovo.

L’acte de presentació es va celebrar aquest matí al Palau-Castell de Betxí i va comptar amb la presència del vicepresident del Vila-real CF, José Manuel Llaneza, així com amb la de l’alcalde de Betxí, Alfred Remolar, que veurà en directe el partit al costat de els presidents dels dos clubs a la Llotja VIP del Madrigal. Els aficionats de Betxí que vulguin assistir a la trobada tan sols han d’apuntar a la Casa de la Cultura.

Betxí aprofitarà el duel de Lliga per donar a conèixer els seus atractius turístics, gastronòmics, culturals i comercials. A més, fora de l’estadi El Madrigal s’instal·laran carpes en les que es repartirà material promocional i es realitzarà una degustació amb productes típics de la localitat. Al descans del partit s’emetrà un espot al vídeo marcador i durant tota la setmana estarà a la web del Vila-real CF.