Benicàssim ha obert el termini per a adjudicar 17 places lliures en escoles infantils

498
SONY DSC

El regidor d’educació de l’Ajuntament de Benicàssim, Javier Alonso, ha anunciat l’obertura d’un termini extraordinari per a cobrir les places que han quedat lliures després del procediment ordinari de matriculació. En total surten a disposició dels pares i mares, 17 places per als cursos de 1-2 i 2-3, ja que el curs 0-1 s’ha completat en els dos centres públics.

Alonso ha recordat que “a Benicàssim, l’accés a les escoles infantils municipals és un dret dels pares que a més, tenen gratuïtat en el servei i una educació i atenció d’altíssima qualitat”.

El nou període d’inscripció començarà demà dia 13 de juny i es prolongarà fins a dimecres que 21. Les famílies que vulguin optar a una d’aquestes places hauran de fer-ho mitjançant una sol·licitud presentada davant registre en el Servei d’Informació Municipal (SIC) , a l’edifici de l’ajuntament, de 8 a 17 hores, de dilluns a divendres. Des del servei, a més, recorden que la inscripció s’ha de fer presencialment ja que no està habilitat aquest servei a la seu electrònica.

El regidor d’educació ha detallat les places lliures per cadascuna de les escoles. En Doloretes es posen a disposició de les famílies, 4 places per al curs 2-3 (nascuts el 2015) i en Tasio s’obren a les famílies 2 places al curs 1-2 (nascuts el 2016) i 11 places en el curs 2-3 (nascuts el 2015).

En total, a la convocatòria ordinària s’han cobert 249 places de les 266 disponibles.