Benicàssim comença a implantar el rocodrom

98
El regidor d’Esports de Benicàssim, Javier Alonso, ha informat de l’inici dels treballs d’instal·lació de les noves zones esportives dins el parc esportiu de la carrerasa, al nord del municipi. “Amb aquest projecte donem compliment a un compromís polític amb els esportistes que practiquen escalada al municipi que, en les pròximes setmanes veuran acabada la instal·lació”, ha apuntat el regidor.

Al llarg d’aquesta setmana s’han iniciat els treballs de preinstal·lació del rocòdrom amb la fabricació in situ d’un bloc de formigó de 53 m2, que estarà acabada superficialment amb un paviment tou de llosetes de cautxú per esmorteir possibles caigudes. Sobre ell es posarà un boulder de escaladade base 3 x 3,5 m i alçada de 3 metres. En l’element d’escalada s’inclouran obstacles com una caiguda, una rampa i diverses verticals.

El pressupost d’aquesta zona de rocòdrom és de 17.650 € i serà la primera part de les noves instal·lacions que estarà completament acabada en breu.

La segona zona, annexa a la del rocòdrom, com ha informat Javier Alonso, serà un espai d’entrenament, ara denominat “workout”, que estarà composta per màquines i eines de musculació Però a l’intempèrie.

L’edil de deprotes ha informat que per a dotar del mobiliari esportiu d’aquesta zona, en el ple extraordinari de demà divendres, es realitzarà una modificació de crèdit de 22.000 euros que permetrà l’adquisició definitiva d’aquest circuit de gimnàstica a l’aire lliure.

En aquest cas, els aparells esportius que formen part de la instal·lació s’ubicaran també sobre una solera de formigó de 96 m2, que també estarà acabada superficialment amb un paviment de cautxú continu de 8 centímetres de gruix