Belen Albero Peris serà la cap de llista de Compromis per les Alqueries, a les eleccions de maig

1026

Belen Albero Peris serà la propera cap de llista de Compromís per les Alqueries a les eleccions del proper mes de maig. Belen te 33 anys i és tècnica agrícola, masteritzada en agricultura biològica, actualment treballa per a la Unió de llauradors i ramaders

Albero obrirà la llista de Compromís a les Alqueries, una llista que assegura “serà plural i oberta amb gent vinculada a les lluites socials passant pel mon de l’ecologisme, del valencianisme polític i cultural o del sindicalisme”.

Desprès d’haver aconseguit representació a les passades eleccions, trencant així amb molts anys de bipartidisme, i havent treballat des de l’ oposició, Betlem vol “continuar el treball realitzat fins ara per Llorenç Poré, actual regidor de Compromís”.

Per ultim, tal i com ha assenyalat Belen Albero Peris “Ens tornem a presentar al poble de les Alqueries amb les mans netes i les idees clares amb la voluntat de ser partit de govern. A les Alqueries com a molts pobles del territori valencià, amb els nostres alcaldes i regidors i a la Generalitat amb el grup parlamentari, hem demostrat que no tots els partits ni tots els polítics son iguals. Ara però és hora de mirar al futur i començar a treballar, Compromís és amb la gent i no amb obscurs interessos d’uns pocs, perquè treballar és la nostra principal promesa electoral, anem a posar fil a l’agulla i omplir l’ajuntament i la Generalitat de somriures, perquè tot i els temps que ens ha tocat viure cal viure la vida amb alegria i il·lusió, i perquè la política com la vida és en colors i nosaltres ja estem molt farts i fartes del blanc o negre”