Begoña Carrasco torna a apostar per Sergio Toledo com Secretari General del PP en Castelló

517

L’actual presidenta de la Junta Local de l’PPCS i candidata a la reelecció, Begoña Carrasco, ha revelat avui que tornarà a comptar amb Sergio Toledo per ocupar la Secretaria General del partit a Castelló perquè “durant aquests mesos previs ha demostrat sobradament la seva capacitat i ganes de treballar “.

Al costat del seu número 2, Carrasco perfila l’equip que l’acompanyarà en la direcció de la Junta Local de l’PPCS durant els propers 4 anys, noms que es revelaran demà durant el Congrés però que “responen a perfils joves i grans perquè creiem que joventut i experiència són dos valors necessaris “.

El Comitè Organitzador del Congrés ja té tot perfilats tots els detalls del conclave que arrencarà demà divendres a la sala d’actes del Centre de Turisme del Grau a partir de les 19.00h. Així al costat del discurs de la candidata, Begoña Carrasco, la constitució de les taules, la votació, l’escrutini i la proclamació, estan previstes les intervencions de la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, i del president del PPCS, Miguel Barrachina.

Cal destacar que en finalitzar el Congrés dels populars llegiran un manifest a favor de les víctimes del terrorisme rendint així un merescut homenatge quan es compleixen 20 anys de l’assassinat del regidor popular d’Ermua, Miguel Ángel Blanco.