Begoña Carrasco qualifica d’alarmant la retallada del 23% en les inversións per a Castelló del consell

165
La portaveu del Grup Municipal Popular, Begoña Carrasco, ha qualificat avui d ‘ “alarmant” la reducció del 23% experimentada en les inversions que preveuen els pressupostos de la Generalitat per a l’any 2017 a la ciutat de Castelló.

Després d’analitzar els programes pressupostaris de cadascuna de les seccions al costat dels diputats autonòmics castellonencs, la portaveu popular ha explicat que “en les anteriors comptes havia reflectits un total de 14.015.907 euros en inversions per a la ciutat mentre que les actuals sumen 10.760. 367 euros, un 23% menys que el destinat l’any passat “.

A més, Carrasco ha lamentat l’absència de projectes i l’aparició recurrent d’altres com el relatiu a les obres de sanejament i drenatge de la Marjaleria que “torna a pressupostar per la mateixa quantitat que l’any passat perquè no s’ha executat”.

Pel que fa a altres actuacions pendents, Begoña Carrasco ha remarcat el centre de salut del Raval Universitari “dotat amb prou feines 66.000 euros per a l’any que ve”, una quantitat que “a penes n’hi haurà prou per redactar el projecte i que suposa una burla per als castellonencs ja que el Pla funcional per poder treure la licitació de la redacció del projecte ja es va fer en 2014 “.

D’altra banda, els populars han expressat el seu malestar pel que consideren “una absoluta discriminació de Castelló en els comptes autonòmics doncs hem comptabilitzat que la reducció de la inversió arriba al 26% si ho comparem amb l’últim pressupost del PP al Consell” .

La portaveu popular ha afegit que “esperem de l’alcaldessa una actitud més reivindicativa cap a la Generalitat ja que aquests comptes per 2017 més de ser clarament insuficients no reflecteixen cap projecte de futur per a Castelló, cosa que posa de manifest, 1 vegada més, que socialistes i nacionalistes no tenen idees i de projecte per a la ciutat “.