Begoña Carrasco posa en valor les iniciatives de participació activa del PP en la Junta Local del PP de novembre

119

La presidenta del Partit Popular a Castelló, Begoña Carrasco, va presidir la Junta Local del mes de novembre en què es va donar compte de les iniciatives que el Grup Municipal Popular realitza a l’Ajuntament, i de tots els canvis i novetats que estan introduint en la estructura interna, per dotar els afiliats d’una major participació.

Carrasco va anunciar: “En els pròxims mesos continuarem posant en marxa noves eines de participació”, traslladant així als membres de la Junta Local la necessitat de seguir aportant valor al partit. En aquesta línia va agrair el treball que està desenvolupant a través de les diferents Comissions (Economia; Urbanisme i Medi Ambient; Sanitat; Política Social, Esports, Educació; Ocupació i Comerç; Cultura Festes i Tradicions; Consell Sènior i Participació Ciutadana). “Perquè de totes es treuen bones idees i iniciativa per fer de Castelló una ciutat millor”, ha assegurat Carrasco.

La presidenta dels populars a la ciutat de Castelló destaca la importància de la participació activa, tant dels afiliats, com d’aquells veïns que a títol personal vulgui traslladar alguna queixa o suggeriment. “El nostre compromís amb la ciutadania de Castelló ens predisposa a escoltar a tothom. En el Grup Popular estem oberts i ens poden localitzar de diferents formes, des de l’atenció personal a la nostra Oficina d’Atenció a l’Afiliat al Camí La Plana, número 6, els dimecres a la tarda o mitjançant el correu electrònic participación@castellon.com ” .

“Apostem per la proximitat i proximitat dels representants públics, els regidors ens devem als veïns i a través d’aquests canals de comunicació pretenem transformar les seves queixes o suggeriments en iniciatives que contribueixin a millorar la qualitat de vida de la nostra ciutat”.

La reunió també va servir per anunciar el canvi de seu al Grau de Castelló. Les oficines actuals del Carrer Canalejas es traslladaran en breu al carrer Álvaro de Bazán, número 5. Els treballs per acabar de posar a punt la nova seu estan a punt de finalitzar i en poc temps s’anunciarà la seva inauguració.

Una iniciativa que està despertant gran expectació és la del Fòrum Popular, una trobada de debat intern, on es va a comptar amb la participació de diferents personalitats de l’actualitat política nacional. El Grup Popular espera comptar al mes de novembre amb la presència a Castelló del periodista Paco Maruenda i, al mes de desembre, amb la figura de Xavier García Albiol.