Begoña Carrasco aposta per dotar al PPCS de mes transparencia, participació i gent jove”

502
La Presidenta de la Junta Local del Partit Popular a Castelló i candidata a la reelecció, Begoña Carrasco, ha anunciat avui que “a partir de divendres assumiré 10 compromisos que complir pel nou comitè de direcció en el nou període que s’iniciarà la Junta Local de l’ PPCS després del Congrés del 7 de juliol “.

Així, Carrasco ha assenyalat que “dotar el partit de mecanismes que incrementin la transparència i la participació perquè els afiliats puguin intervenir en tots els processos que portem a terme” són dos dels principals compromisos adquirits. De la mateixa manera “anem a dotar-nos d’un codi ètic i a complir-rigorosament, la nostra tasca com a membres de la Junta Local del PP ha de ser exemplar” ha dit la popular.

En quart lloc, donar més veu als joves “perquè ells són els que han de començar a construir el seu futur i els que ens substituiran quan el nostre temps hagi passat”.

Així mateix, la presidenta dels populars castellonencs advoca per “recuperar el pols als barris impulsant la figura del coordinador de districte i dels seus equips per arribar a cada racó de la ciutat i estar atent a cada necessitat ciutadana”. Per Begoña Carrasco “el partit ha de seguir esforçant-se per obrir-se a la societat i per això em comprometo a realitzar jornades de portes obertes que permetin a qualsevol castellonenc conèixer les entranyes del PP i aportar les seves idees i opinions”.

El setè compromís assumit per Carrasco se centra en “la necessitat de ser més reivindicatius ja que hem de defensar els interessos de Castelló dins del propi partit i davant de qualsevol administració”. D’altra banda, la presidenta local del PP incideix en “l’impuls que hem de donar a les estructures del partit per ser més proactius, perquè la militància senti també el deure d’aportar idees i suggeriments” de manera que “el mateix partit pugui convertir a la fàbrica d’idees que nodreixi al Grup Municipal Popular “. La lideressa popular recorda “la importància que la nova Junta Local treballi colze a colze amb els regidors de l’Ajuntament per a realitzar una oposició eficaç i contundent”.

Finalment, Carrasco assenyala els compromisos de “ser més propers i oberts per recuperar la confiança dels ciutadans així com transformar aquesta confiança en vots per recuperar l’alcaldia de Castelló perquè aquesta ciutat ha de sortir de la letargia en què es troba des que l’esquerra va assumir el govern municipal “.

El Partit Popular de la ciutat de Castelló celebra el proper 7 de juliol a les 7 de la tarda al CdT del Grau un Congrés en el qual es renovarà a l’actual Junta Local i elegirà la nova Presidència de l’organització. Begoña Carrasco opta a la reelecció com a única candidata sent aquesta la primera vegada que els militants del PP elegiran directament al seu president mitjançant la fórmula “un afiliat, un vot”.