Bataller es reuneix de nou amb els veïns del districte nord, amb motiu de l’iniciativa “Un cafè amb l’alcalde”

472
Alfonso Bataller (Alcalde de Castelló) s’ha reunit avui de nou amb els veïns del Districte Nord de la ciutat amb motiu de la iniciativa municipal ‘Un cafè amb l’alcalde’ on ha recollit propostes i suggeriments dels veïns de la zona “perquè volem comptar amb ells per fer, entre tots, una ciutat millor, amb més qualitat de vida “.

Bataller, el qual ha estat acompanyat pel tinent d’alcalde del districte, Vicent Sales, i per la regidora de suport, Carmen Albert, ha pres nota de les peticions veïnals entre les que han destacat més manteniment en algunes zones del districte, campanyes de conscienciació sobre el reciclatge “perquè les persones siguin conscients de la importància de reciclar i de tirar les escombraries a les hores establertes per a evitar molèsties a la resta de veïns, així com l’establiment de recollida de poda un dia a la setmana o la col·locació de un major nombre de contenidors de reciclatge per a l’ús veïnal “.

Així ho han fet arribar els veïns participants en aquesta iniciativa que s’ha celebrat en una cafeteria de la zona del Primer Molí, juntament amb altres propostes com l’establiment de bones comunicacions entre Castelló i l’aeroport, la petició d’un local per a l’Associació de Veïns Segon Molí i l’ampliació del local de l’Associació Primer Molí. A més, els veïns han agraït a l’alcalde l’hort urbà que s’ha ubicat al barri i que està ja en ple rendiment per part dels veïns.


Més de 150.000 euros per als pressupostos participatius del 2015 al districte

Bataller ha destacat també el compromís amb els veïns “ja que comptem amb ells perquè Castelló segueixi creixent i per aquest motiu hem recuperat els pressupostos participatius a tota la ciutat”. Pel que fa al Districte Nord, per al 2015 està prevista una inversió de més de 150.000 euros a tot el districte per dues propostes realitzades pels veïns i que són el projecte de millora del clavegueram i solució de recollida de les aigües pluvials a les carrers Còrdova i Jaén en el grup Sant Agustí i Sant Marc i el projecte de subministrament i instal·lació d’elements saludables en el recinte de mascletaes.
Qüestions solucionades

Aquesta és la segona ocasió que Bataller es reuneix amb veïns d’aquest districte i durant la primera trobada, els veïns ja li van plantejar algunes qüestions que han estat solucionades com és el gir a l’esquerra a Sagrada família des de la Ronda o els embornals al carrer Sant Mateu o pàrquing per a discapacitats a prop del carrer Sant Mateu.

Finalment, el primer edil ha recordat que s’ha remodelat la plaça Joan XXIII, s’ha realitzat un doble vial davant de l’Hospital Rei En Jaume, s’han plantat palmeres a l’avinguda Caputxins, s’ha realitzat un gir en Clavé que soluciona qüestions de trànsit al carrer Lope de Vega i s’han realitzat actuacions de mobilitat en Tossal Gros, Penyeta Roja i Rosa Maria Molás. També s’ha ubicat un encreuament semafòric en el grup Tombatossals i s’ha millorat la seguretat viària a la ronda Magdalena.