Barrachina elogia la preparació i l’experiencia del nou executiu

154

Un Govern preparat, amb una gran capacitat de diàleg, experiència i “el millor” per mantenir l’auge inversor a la província. El secretari provincial del PP a Castelló, Miguel Barrachina, ha destacat avui que en la passada legislatura “malgrat ser la pitjor pel que fa a la recaptació” la província de Castelló es va veure beneficiada amb “grans inversions en infraestructures” per la sensibilitat del Govern amb la província, “i el nou Executiu continuarà amb aquest camí” d’apostar per “infraestructures útils” que ajudin a mantenir la bona senda a Castelló.

Barrachina ha assenyalat també “la consolidació de l’equip econòmic de Moncloa que ha permès que Espanya destruís més ocupació que Grècia i que ara creixi més que Alemanya”. Un Executiu que ha permès donar la volta a l’economia espanyola, evitar el rescat i treure el país de la ruïna amb reformes valentes i encertades “que han de seguir ampliant per consolidar la recuperació econòmica”. Unes reformes “que han reforçat la llibertat econòmica i que tan bé li han assegut a la província de Castelló com demostren les dades de creació d’ocupació on a l’octubre creix en 6.415 el nombre de castellonencs afiliats a la Seguretat Social i avui tenim 8.800 cotitzants més que l’any passat, el que és una bona notícia per a treballadors, empresaris i també per a les pensions futures “.

Per acabar, Barrachina ha assenyalat a més que “estem parlant d’un Executiu dialogant, centrat en resoldre les qüestions fonamentals per al país després dels mesos en què l’esquerra ha bloquejat Espanya per les seves divisions internes”. Barrachina ha assenyalat que “Espanya té el Govern que la immensa majoria dels castellonencs van triar en les eleccions”.