Barrachina “El meu objectiu és reforçar al PP de Castelló perquè els vots es transformin en alcaldies”

506

El candidat a presidir el PP de la província de Castelló, Miguel Barrachina, ha explicat els seus objectius de cara a la celebració de la XIV Congrés del PP de Castelló el proper 3 de juny. El candidat, que formalitzarà en breu la seva candidatura, ha explicat que “el meu objectiu és reforçar al PP perquè els vots es transformin en alcaldies”.

És a dir, Barrachina ha explicat que els ciutadans de Castelló han donat des dels últims 20 anys la seva confiança al Partit Popular “i en els dos anys que queden hem de reforçar aquesta confiança i que els desitjos de la majoria de ciutadans de la província es transformin en governs municipals “. Un procés que s’ha de dur a terme després del proper congrés del PPCS que se celebrarà el 3 de juny a Peníscola ja que “al llarg d’aquest 2017 hem de renovar o reafirmar les juntes locals per poder transformar els desitjos dels ciutadans de Castelló en alcaldies “.

Barrachina ha recordat que el PP és l’únic partit que defensa a la província amb el que més PP és més província de Castelló “mentre altres, des de la centralitat de València, volen imposar un criteri equivocat del que és Castelló”.

El candidat ha posat en valor el fet que “qualsevol afiliat amb només 50 avals pot presentar-se a dirigir el Partit Popular de Castelló” dins de l’aposta per la participació directa de les bases ja que tots els afiliats poden elegir el pròxim president del PP a la província de Castelló.

“És una aposta per la transparència, per la democràcia interna i pel fet que el nostre congrés sigui un model d’obertura i de participació”, ha explicat el candidat a la presidència del PPCS. La fórmula ‘un militant, un vot’ va a permetre que els afiliats del PPCS puguin participar de manera directa en el XIV congrés del PPCS i que qualsevol, amb només 50 firmes d’afiliats, pugui presentar-se a dirigir el partit.

Per Barrachina, seria bo “que hi hagués algun candidat més” a la presidència del PP de la província de Castelló.