Bakambu (Jugador del VillarrealCF) “L’athletic es un equip molt fort al seu camp i ho sabem”

100

Amb ganes i molt motivat. El davanter del Vila-real, Cédric Bakambu, ha explicat avui que, després de la seva convocatòria amb la Selecció de la República Democràtica del Congo, torna al Submarí amb més força que mai, sobretot de cara al xoc davant l’Athletic Club (20.45 hores, Estadi de San Mamés). “Aquesta vegada no he jugat amb la selecció del Congo, per la qual cosa torno amb moltes ganes de jugar i d’ajuda a l’equip. El viatjar afecta, clar que cansa, però ara he de descansar i recuperar per al diumenge. El míster decideix qui juga, és una decisió seva i caldrà esperar a veure que decideix i si compta amb mi o no ho fa. Estic molt motivat, el meu objectiu és ajudar l’equip i de vegades és veritat que estic accelerat. Però crec que és bo tenir aquesta motivació, és bo sortir al camp i donar-ho tot “.

No obstant això, el franc-congolès és conscient de la dificultat del rival, un equip que lluita pels mateixos objectius que els grocs. “L’Athletic és un gran equip, un equip molt fort al seu camp i ho sabem. Però nosaltres també som un bon equip i volem treure punts en aquest partit. Pensem a treure alguna cosa d’aquest partit, tot i que no és gens fàcil. La victòria seria important, però no definitiva. És aviat per parlar de distàncies, l’important és jugar i fer-ho de la millor manera possible en cada partit. No és moment de pensar en aquestes coses i en les distàncies “.

Pel punta del Submarí, el més important és contribuir a l’equip, pel que els seus objectius personals queden en segon pla. “Abans de res està l’equip. Ajudar l’equip a aconseguir els seus objectius és la prioritat. A nivell personal, no tinc un objectiu marcat, he estat lesionat un temps i això m’ha impedit començar amb normalitat, pel que no em marco objectius de gols “.