Avui ha estat presentat “Endavant Benicarló”

503

Benicarló serà protagonista en el partit de la Lliga BBVA de dissabte davant el Granada a El Madrigal (18.00 hores) a través d’Endavant Província. La iniciativa, nascuda amb el ferm de promocionar el turisme a la província de Castelló, continua amb el seu exitós recorregut després de donar a conèixer a Vinaròs, Onda, Peníscola, la Vall d’Uixó, Borriana, Nules, Almassora i Vilareal.

L’acte de presentació s’ha fet aquest matí a l’Ajuntament de Benicarló i va comptar amb la presència del vicepresident del Vila-real CF, José Manuel Llaneza, així com amb la de l’alcalde amfitrió, Marcelino Domingo, que veurà en directe el partit al costat dels presidents de tots dos clubs a la Llotja VIP del Madrigal. L’encarregat d’elaborar el menú en el menjar oficial, que començarà a les 14.30 hores, serà el restaurador Javier Gasulla del Restaurant Xuanet de Benicarló.

Benicarló aprofitarà el duel de Lliga per donar a conèixer els seus atractius turístics, gastronòmics, culturals i comercials. Minuts abans del partit i al descans d’aquest, la banda de música Ciutat de Benicarló, presidida per Carlos Sánchez, interpretarà diverses peces sobre la gespa d’El Madrigal.

Fora de l’estadi El Madrigal, cap a les 16.00 hores, s’instal·laran carpes en les que es repartirà material promocional i es realitzarà una degustació del dolç típic de la festa de Sant Antoni de Benicarló i una degustació de carxofa amb motiu de la seva festa d’interès turístic provincial. Al descans del partit s’emetrà un espot sobre Benicarló al vídeo marcador i durant tota la setmana a la web del Vila-real CF.