Avui ha estat presentat el III trofeu nacional “Magdalena” de patinatge

524
Begoña Carrasco (La regidora d’esports) ha presentat aquest matí el III Trofeu Nacional ‘Magdalena’ de patinatge que organitza el Club Patí Castalia UJI Bike

La regidora ha recordat que ja està en l’ambient i en l’ànim de tots que estem a pocs dies perquè arrenquin les nostres Festes de la Magdalena. I a més de tots aquests actes entranyables que ningú vol perdre, a més de la música, les tradicions i la gastronomia, la Magdalena sempre tenen un component esportiu molt, però que molt important .

Carrasco ha apuntat que “una de les cites tradicionals en aquestes festes fundacionals ha estat el patinatge i les carreres de patinatge. El Trofeu Nacional Magdalena serà el flamant avanç, un primer acte del que serà la setmana esportiva en la Setmana Gran de Castelló .

La regidora ha assenyalat que “els dies 21 i 22 de febrer, Castelló es convertirà en capital nacional del patinatge de velocitat. I tindrem una doble oportunitat per veure les evolucions d’aquests patinadors i patinadores .
Serà dissabte en sessió vespertina en el circuit del Chencho’ i el diumenge al matí, en una prova urbana molt especial, en un circuit per l’entorn del carrer Calderón de la Barca de Castelló, en el Districte Nord de la nostra ciutat , ha dit Bataller.

La responsable d’àrea d’Esports a l’Ajuntament de Castelló ha destacat que aquesta és una cita que ja marquen en vermell els principals especialistes de tot el país i que té un nivell tan alt i un prestigi que fa que puguem comptar, un any més , amb el Campió del Món, l’espanyol Patxi Peula .

Per part del Club Patí Castalia- UJI Bike ha pres la paraula el seu delegada, Jessica Prieto, que ha recordat que seran “al voltant de 450 esportistes dels que vindran fins a Castelló, arribats des de tots els punts d’Espanya amb equips de comunitats com Astúries, País Basc, Andalusia, Navarra, Aragó i la Comunitat Valenciana. A més, per primera vegada, vindran esportistes arribats des d’Andalusia .

“Aquests esportistes participaran en diferents modalitats com relleus a l’americanao ‘eliminació’. Dissabte a la tarda, des de les 15: 30h, es competirà en pista per federats i diumenge, a partir de les 9: 30h del matí es farà al circuit urbà del carrer Calderón de la Barca, en diferents proves dirigides tant a patinadors i patinadores federats com populars .

L’entrenadora de l’Club Patí CastaliaUJI Bike‘, Maria de la Torre ha animat als aficionats de l’esport “a que acudeixin a aquesta cita, tant dissabte com diumenge, ja que l’hem preparat amb molta il·lusió, per fomentar el patinatge i l’activitat del nostre club .

Per ultim, Carrasco ha insistit que des de l’Ajuntament de Castelló volem agrair al Club el gran treball que realitza, sobretot en el foment de l’Esport Base, i que permet l’organització de proves tan importants com aquesta. Sense el treball, l’esforç i la il·lusió dels clubs esportius, Castelló no podria ser aquesta Capital de l’Esportper la qual tots treballem .