Avui ha estat presentada la XX edició del festival “Magia de Castelló”

546
Vicent Sales (Regidor de cultura) ha presentat aquest matí el 20è Festival de Màgia de Castelló ‘que organitza el’ Grup Màgic de Castelló ‘i que tindrà lloc durant el proper dissabte 11 i diumenge 12 d’abril al Teatre del Raval. Una presentació en què han estat també presents Francisco Barresa ‘Frisco’ i Tino Doménech, coordinador del festival i president del ‘Grup Màgic de Castelló’.

Sales ha assenyalat que “una prova que el Festival de Màgia s’ha convertit en una cita ineludible per al públic infantil i familiar és el fet que arriba a la seva vintena edició. I per quart any consecutiu se celebra al Teatre del Raval i, donat l’èxit d’assistència que collita aquest esdeveniment, el Festival de Màgia es podran gaudir d’aquestes dues sessions “.

L’edil ha posat èmfasi que “l’entrada a aquestes representacions tenen un preu simbòlic de tan sols 3 euros”.

El regidor de Cultura també ha volgut assenyalar que “per a l’organització tècnica del Festival, l’Ajuntament de Castelló compta amb la col·laboració de l’Associació Valenciana de Mags i del Club Màgic de Castelló, associacions a les que pertanyen els mags participants”.

Des de l’organització, ‘Frisco’ ha comentat que “es podrà gaudir en directe dels millors mags de Castelló ciutat i província. En aquesta edició comptem amb la participació dels mags Tino (Almassora), Mag broqueta (Castelló), Mag Lager (Nules), Iván (Borriana) que farà també de presentador, Jula (Castelló) i Claus (Castelló) “.

El mag ‘Frisco’ ha volgut destacar també que “la màgia viu un gran moment a Castelló. I això es demostra gràcies al fet que quan vam començar a organitzar aquest Festival érem només tres o quatre mags i ara ja som al voltant de 24 a l’associació