Avui començen en Borriana, les VI jornades gastronòmiques de la taronja

833
Borriana inicia aquest dilluns dia 2 les sisenes Jornades Gastronòmiques de la Taronja, que figuren en el programa de festes patronals que la ciutat dedica a Sant Blai i que es prolongaran fins el diumenge 15 de febrer. Un total de 14 restaurants -quatre més que l’any passat i el registre més alt de les sis edicions- participen en aquesta cita, que s’integra per segon any consecutiu de les jornades de la taronja i la Clemenules de municipis del Sud de Castelló.

L’increment en el nombre de restaurants, unit al creixent èxit any rere any de les jornades, és el millor aval d’aquesta iniciativa turística, impulsada conjuntament per l’Ajuntament i l’Associació d’Hostaleria de Borriana“, ha manifestat l’edil de Turisme, Betlem Serra.

Borriana està molt lligada a la taronja històricament i els nostres restauradors han aconseguit plasmar de forma magistral al llarg d’aquests anys en unes propostes molt creatives, elaborades i plenes de talent i sabor“, expressa Serra.

Els restaurants ofereixen menús tancats, en els quals els entrants, plats forts i postres porten com a denominador comú la taronja com a ingredient. El preu mitjà dels menús se situa entre els 18 i els 20 euros, amb la finalitat que les jornades siguin assequibles a totes les butxaques.

Els díptics amb tota la informació, restaurants participants i menús estan disponibles a l’Oficina de Turisme (carrer Major), així com en els propis restaurants participants; i també poden descarregar des de la web de Turisme Borriana http://turisme.burriana.es i del seu perfil a la xarxa social Facebook: (https://www.facebook.com/media/set/?set=a.847294445332859.1073741835 121783974550580 & type = 3).

Belén Serra recorda que l’any passat, amb 10 restaurants participants, van ser 842 els menús servits (un 10% més que el 2013), amb un impacte econòmic calculat en 16.840 euros (14.742 el 2013).

Serra convida a tots els borrianencs i veïns de la província a apropar-se del 2 al 15 de febrer als 14 restaurants participants en les sisenes Jornades Gastronòmiques de la Taronja de Borriana ia gaudir de la millor cuina, amb la taronja com a protagonista.