Arranca l’escola d’estiu a Peñiscola

459
Aquest any l’eix temàtic de l’Escola d’Estiu de Peníscola està relacionat amb el món marí. Sota el nom Ocean Splash s’han programat activitats que potenciaran els coneixements de les diferents espècies marines de la zona, les arts de pesca i els esports d’aigua. A més de les activitats que es realitzaran al recinte del CEIP Jaime Sanz, s’han programat diferents excursions relacionades amb l’ambientació d’aquesta nova edició com la visita al Museu del Mar de la ciutat, una excursió a Aquarama (Benicàssim), la jornada de pàdel Sud a Peníscola o la Gimcana d’Aigua en les instal·lacions Paintball Peníscola, entre d’altres.

L’escola està dirigida a nens de 2 a 12 anys i està dividida en grups per edats, en ella participaran al voltant de 200 inscrits aquest any. La regidora de l’àrea d’Educació, María Jesús Albiol, ha visitat l’inici del programa amb l’alcalde, Andrés Martínez, que ha destacat que “hi ha múltiples opcions en funció dels dies en què s’efectua la reserva de plaça i els serveis que es requereixin per part de cada família “.

Els períodes de l’escola són:

Juliol:

Del 3 al 14 i del 17 al 28

agost:

Del 31 de juliol al 11 d’agost i del 21 al 29 d’agost

Els preus s’ajusten a les diferents necessitats i inclouen gratuïtats per a les famílies que, derivades des de Serveis Socials, des de l’inici del programa es beneficien de beques per la totalitat de l’import del cost de la matrícula:

matins:

de 10:00 a 13: 00h = 73 €

Mitja jornada amb menjador:

de 10:00 a 15: 00h = 140.50 €

Dia complet sense menjador:

de 10:00 a 13:00 i de 15:00 a 18: 00h = 134.50 €

Dia complet amb menjador:

de 10:00 a 18:00 = 213 €

L’escola d’estiu de Peníscola “és un projecte lúdic educatiu de gran envergadura” ha assenyalat la regidora, ja que els nens gaudeixen d’activitats de Robòtica Educativa, tallers de cuina, esports alternatius, la pràctica d’experiments o jocs en anglès; “A més d’un important servei per als pares i mares que treballen durant els mesos d’estiu”.

Aquest any podem destacar d’entre les novetats del programa el taller de volar drones, una festa Holi Colors infantil, el torneig de Bumper Ball, la festa de l’escuma o les classes de Zumba kids.