Armando Corbalán (Migampista del CD Castelló) “L’equip nomes pensa en guanyar aquest proxim diumenge al Almoradí”

92

Armando Corbalán, migcampista del Castelló que juga cedit pel València, ha assegurat que “l’equip només pensa a guanyar aquest diumenge al Almoradí i seguir creixent”. El futbolista valencià reconeix que el conjunt albinegre “està en una bona dinàmica” i volen que segueixi la ratxa.

El jove jugador, que va arribar a punt de començar la temporada, va dir que està amb “ganes que arribi diumenge per guanyar els tres punts sigui com sigui”. El partit contra el Almoradí serà a les 17.00 hores a Castalia, on s’ha fet fort el conjunt de la capital de la Plana.

Armando Corbalán reconeix que no mira la classificació dels rivals. En Almoradí està a la zona baixa i de relaxació res de res. “L’autoconfiança pot ser enganyosa. Sanemos que tots els partits de Tercera són complicats i qualsevol rival et pot donar un disgust. Sortirem a pel partit des del primer minut “, va dir el migcampista del Castelló

El futbolista de l’equip albinegre va dir que “sóc un jugador a qui sempre li costa adaptar-se al seu nou equip. Ara ja ho estic. Al principi tampoc vaig tenir molta continuïtat. Estic amb confiança i em trobo molt a gust, especialment al costat d’un gran futbolista com és Ximo Forner “.