Arenal Sound vendrà les primeres entrades el 14 de novembre

51
primeres entrades arenal sound 2018

Queden molt pocs dies perquè arranquen els preparatius de la novena edició d’Arenal Sound. Diumenge que ve 19 de novembre ixen a la venda les entrades per al públic general, però uns dies abans els veïns de Borriana podran adquirir els seus abonaments a preu reduït de manera física.

Serà el dimarts 14 de novembre en el Calderer Faller, de 12:00h del matí fins a les 20:00h de la vesprada, i només podran comprar el seu abonament aquelles persones que estiguen empadronades en la localitat de Borriana i fins a un màxim de dos abonaments per DNI.

Arenal Sound vendrà les primeres entrades de 2018 en el Calderer Faller de Borriana dimarts que ve 14 de novembre.

El sistema serà idèntic al de l’edició anterior i només eixiran a la venda abonaments generals i abonaments VIP. Més avant eixiran de manera online els tiquets de les zones de descans per a aquells que vullguen accedir a alguna de les dos àrees (Arenal o Malva-rosa) . El preu de l’Abonament General per als veïns de Borriana serà de 35EUR (gastos ja inclosos) i el preu de l’Abonament VIP serà de 65EUR (gastos ja inclosos) . Es tracta d’un preu reduït ja que per al públic general el cost serà de 38,50EUR + gastos per a l’Abonament General i de 65EUR + gastos en el cas de l’Abonament VIP.

Cal destacar que tots els veïns de Borriana que compren la seua entrada el 14 de novembre també entraran automàticament en el sorteig davant de notari del concurs #ArenalSoundDream. Una espectacular acció en què el guanyador podrà viure la major aventura de la seua vida amb quatre amics, viatjar en jet privat, allotjar-se en el Motel Arenal Sound, accés a backstage i zona d’artistes, 500EUR en tuents by Tuenti i tornarà a la seua ciutat d’origen amb cotxe nou.

Més informació en:

www.arenalsound.com