Aquesta vesprada hi haurà gran derbi en la ciutat esportiva del Villarreal: Villarreal B vs Valencia Mestalla

900

Aquesta vesprada a partir de les 18:00 es disputarà en el mini estadi de la ciutat esportiva del Villarreal CF, el derbi valencià que enfrontarà al Villarreal B amb el Valencia Mestalla.

Per al partit d’aquesta vesprada, el conjunt de Paco López conta amb les baixes per lesió de Pablo Gonzalez, Aitor Fernández i es dubte el lateral esquerre Felipe.

Així mateix, també es destacable comentar, que tal i com diu Paco López “És un partit interessant, però per a nosaltres no deixa de ser un més d’aquesta temporada. Són tres punts importants que en el cas de guanyar-los ens permetria seguir amb aquesta il·lusió d’estar allà dalt. Sabem que és el València i que hi ha una rivalitat especial, però per al vestidor el més important és sumar sigui qui sigui el rival”

A més a més, també es assenyalable recordar, que el Villarreal B arriba a aquest partit en la posició nº8 amb un total de 43 punts (Dels 30 partits que ha disputat fins al moment en aquesta temporada 2014/2015 ha obtes 12 victories, 7 empats i 11 derrotes) mentre que el Valencia Mestalla arriba al partit d’aquesta vesprada, en el lloc nº11 de la classificació, amb un total de 39 punts (en els 30 partits que ha disputat aquesta temporada ha obtes: 11 victories, 6 empats i 13 derrotes)

Per concloure queda comentar, que els aficionats del submarí no es poden perdre el partit d’aquesta vesprada en la Ciutat Esportiva, que enfrontarà als efectius de Paco López amb el Valencia Mestalla. Partit que el Villarreal B tractarà de guanyar i així recuperar-se després del resultat del partit de la primera volta, cuan el Villarreal B va perdre en el domicili del Valencia Mestalla el 8 de novembre de l’any passat 2014 per un resultat de 1 a 0.