Aquesta nit es disputarà en el Madrigal, l’anada dels octaus de final de Europa League: Villarreal vs Sevilla

371

Aquesta nit a partir de les 21:05 es disputarà en el Madrigal, el partit d’anada dels octaus de final de la Europa League, que enfrontarà al Villarreal CF amb el Sevilla.

El partit d’aquesta nit de Europa League, es el primer partit de Europa League, en el que el conjunt de Marcelino García Toral deurà enfrontar-se amb un conjunt de la mateixa nacionalitat, com es el entrenat per Unai Emery.

Així mateix, també es destacable comentar, que tot fa pensar, que el partit d’aquesta nit de Europa League sirà una gran festa en el Madrigal, en la que el Madrigal estarà de gom a gom per tal de vore aquest gran partit de la Europa League que també retransmetrà en directe “Mediaset” i en concret el canal de televisió T5.

Si parlem amb més detall del rival al que deurà enfrontar-se aquesta nit el submarí, cal assenyalar, que el conjunt de Emery, continua viu en aquesta competició europea i actualment es lider de la Europa League d’aquesta temporada, donat el seu gran potencial i en lliga ocupa actualment la posició nº5 amb un total de 49 punts.

A més a més, si parlem de les declaracions previes al aprtit de Europa League, que han fet els técnics dels dos conjunts, cal comentar:

 

  • Marcelino García Toral (Técnic del Villarreal CF)

Que hi hagi un ambient molt favorable durant els 90 minuts a El Madrigal pot ser un punt més al nostre favor. L’afició està molt implicada en aquesta eliminatòria i això augmenta més la il·lusió que posarem”

“Els donem les gràcies i esperem que entre tots ho puguem aconseguir. Tant de bo siguem capaços de respondre a tot aquest suport. Intentarem jugar per terra. Són forts per l’aire i intentarem evitar-ho. Si fem el nostre futbol dinàmic tindrem molt avançat. Haurem de fer moltes coses bé per guanyar. Disputar uns vuitens de final de l’Europa League fa que estiguem il·lusionats i tremendament motivats”

“Portem la idea de passar. No pensem en una altra cosa que no sigui treure un bon resultat a l’anada i també en la tornada.”

“L’objectiu és jugar demà i guanyar. A l’hora de plantejar objectius hem d’analitzar totes les circumstàncies. En aquesta competició hi ha clubs que és més racional pensar que arribin a la final abans que nosaltres, com ara el Sevilla, que és l’actual campió. Però això no ens impedeix que pensem que podem aconseguir-ho”

“Per això queda molt. Anem a intentar-ho, però ara mateix estem a vuitens de final. Haurem de tenir l’encert i la sort necessària per anar superant eliminatòria”

 

  • Unai Emery (Técnic del Sevilla FC)

El fet que som campions d’aquesta competició no ens dóna avantatges en aquesta edició. Ja vam veure la dificultat d’eliminar en la ronda anterior al Borussia. Ara ens trobem amb un rival similar, que està a la Lliga i que en el partit que vam tenir amb ells en la competició regular els vam superar per poc. Ningú regalarà res en aquesta competició. Però la il·lusió que té el Sevilla també la tenen ells. El Sevilla és un gran equip però el Vila-real també. Cal saber competir els 180 minuts

Volem guanyar i volem marcar demà, però tampoc ens valdria marcar un gol i que ens fiquin tres o quatre hem de reforçar els nostres valors, saber tancar davant el rival els espais, perquè el Vila-real juga molt ofensivament, sense que això suposi que renunciem a atacar

A manera de conclusió queda afegir, el que paguen diverses cases d’apostes, per al partit d’aquesta nit de Europa League, entre el Villarreal CF i el Sevilla. Les cuotes son:
  • Bet 365: 2’10€ (Victoria del Villarreal CF) 3’50€ (Empat) i 3’80€ (Victoria del Sevilla)
  • William Hill: 2’05€ (Victoria del Villarreal CF) 3’40€ (Empt) i 3’60€ (Victoria del Sevilla)
  • Bwin: 2’10€ (Victoria del Villarreal CF) 3’30€ (Empat) i 3’30€ (Victoria del Sevilla)