Aquesta nit es disputarà en el Camp Nou, el partit d’anada de semifinals de copa del rey FC Barcelona vs Villarreal CF

488

Aquesta vesprada-nit a partir de les 20:00 es disputarà en el Camp Nou, el partit d’anada de semifinals de copa del rey, que enfrotnarà al Fútbol Club Barcelona amb el Villarreal CF.

El Villarreal CF sap molt be que no tindrà les coses fàcils aquesta nit per imposar.se en el Camp Nou, tot i que el sumbarí porta ja 4 anys sense perdre fora de casa en copa del rey. De fet, Marcelino García Toral (Técnic del Villarreal CF) es conscient del dur partit que li espera aquesta nit al seu conjunt i ha manifestat “Ho veigem molt complicat, pero aixó no vol dir que no anem amb la ambició de traure un resultat positiu. Estem a només dos pasos d’arribar a la final de la copa del rey i fer historia en copa (donat que el submarí no ha arribat mai a la final de la copa del rey)”

Així mateix, si parlem del rival al que deurà enfrotnar-se aqusta nit el Villarreal CF, cal comentar, que el Futbol Club Barcelona es un dels millors conjunts del futbol espanyol, bona prova d’aixó son les competicions que ha guanyat al llarg de la seva historia i també es destacable comentar, que actualment en lliga, el Futbol Club Barcelona ocupa el segon lloc amb 53 punts i només esta a 1 punt del primer classificat en l’actualitat com es el Reial Madrid.

A més a més, també cal comentar, que per al partit d’aquesta nit, Marcelino Garcia Toral (Técnic del Villarreal CF) ha deixat fora de la seva llista de convocats a Ike Uche (Per molesties físiques) i tampoc podrà disposar dels lesionats Jokic i Adrián Marin. Mentre, per el que respecta al FC Barcelona son baixa per al partit d’aquesta nit: Sergi Roberto, Montoya i Bravo.

Si parlem del que paguen les diverses cases d’apostes per cada euro apostat, per al partit d’aquesta nit, cal comentar:

  • Bet 365: 1’20€ (Victoria del FC Barcelona) 7’50€ (Empat) i 13€ (Victoria del Villarreal CF)
  • William Hill: 1’22€ (Victoria del FC Barcelona) 6’50€ (Empat) i 11€ (Victoria del Villarreal CF)
  • Bwin: 1’22€ (Victoria del FC Barcelona) 6’50€ (Empat) i 11€ (Victoria del Villarreal CF)

Sens cap dubte, el partit d’anada de semifinals de la copa del rey que es disputarà aquesta nit en el Madrid, sirà un partit important, pero el decisiu sirà el que es disputarà el dimecres 4 de març en el Madrigal a partir de les 21:00 que decidirà en aquest partit de tornada quins dels dos conjunts pasa a la final de la copa del rey 2014/2015.