Aquest proper divendres, ESCAL inagurarà una nova exposició en l’Alcora

403

Aquest proper divendres 27 de febrer, l’Escola Superior de Ceràmica de l’Alcora (ESCAL) inaugurarà una nova exposició dels treballs realitzats pels alumnes d’aquest centre al Museu de Ceràmica de l’Alcora. L’exposició portarà per títol “III Exposició Col·lectiva d’alumnes de l’ESCAL” i romandrà oberta al públic fins al 13 d’abril.

La ESCAL té, des de la seva fundació el 2005, com un dels seus principals objectius l’Extensió Cultural, amb aquesta finalitat s’ha preparat aquesta tercera exposició, per donar a conèixer a la societat de la província de Castelló i de tota la Comunitat Valenciana, els treballs realitzats pels alumnes d’aquest centre d’educació superior en el que portem de curs acadèmic, sumant-se d’aquesta manera, a les exposicions que han tingut lloc a Vila-real (del 17 d’octubre de 2014 a l’18 gener 2015), i la qual està tenint lloc també en aquests moments al Museu del Taulell d’Onda (del 19 de febrer al 12 d’abril).

A l’exposició de l’Alcora es mostraran més de 30 obres representatives de tota la tasca que es desenvolupa a la ESCAL, tant d’índole artística, com a científic-tecnològica i de disseny, i una variada representació de ceràmica tradicional, contemporània, avantguardista i d’innovació en la tècnica i en el disseny.

La inauguració tindrà lloc el proper divendres 27 de febrer a les 17:30 h al Museu de Ceràmica de l’Alcora i està prevista la participació, entre d’altres autoritats, del Director General de l’Institut Superior d’Ensenyaments Artístics de la Comunitat Valenciana (ISEACV ), Vicente Llimerá, el president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner i l’alcaldessa de l’Alcora, Sra. Merche Mallol.