Aquest proper diumenge es cel.lebrarà en Castelló, la XI cursa de la Dona

544

Castelló celebrarà la XI Cursa de la Dona el proper diumenge a les 11.00 hores, organitzada pel consistori sota el lema ‘Som Moltes, CAMINEM unides’. Les participants partiran des de la plaça major per recórrer els carrers Colom, Major, plaça María Agustina, Comte Pestagua, plaça Clavé, Arrufat Alonso, Ronda Magdalena, plaça de la Independència, passeig Ribalta (senars), República Argentina, Navarra, plaça del Reial , Porta del Sol, Falcó, plaça de la Pau, Major, Arxiprest Balaguer i finalitzarà de nou a la plaça Major.


Les participants en aquesta cursa no competitiva obtindran una samarreta commemorativa en arribar a la meta. L’any passat van participar 2.200 dones en aquesta cita que té lloc amb motiu del Dia 8 mar -aquest any va coincidir amb la Romeria a la Magdalena, per aquest motiu la Cursa de la Dona se celebri aquest diumenge-.

A més, a la plaça Major s’instal·larà una taula del Banc d’Aliments on els assistents i participants poden col·laborar amb la donació d’aliments no peribles.