Aquest proper diumenge, el teatre payà de Borriana acollirà l’espectacle musical “Dones de revista i sarsuela”

546
La Regidoria de Cultura ha programat aquest diumenge, en el marc de les festes patronals de Sant Blai, l’espectacle musical Dones de revista i sarsuela, que tindrà lloc a les 19.00 hores al Teatre Payá.

Amb orquestra en directe i un elenc artístic format per María José Martos, Estíbaliz Ruiz, Aurora Frías, Isabel Torrijo, Rafael Álvarez de Lluna, Manuel Valero i Quique Llorca; aquest espectacle -sota la direcció de Sento Blai- combina la revista i la sarsuela i farà gaudir als amants d’ambdós gèneres amb cançons dels números més coneguts.

Compositors de prestigi com Alonso, Guerrero o Chueca, han contribuït amb les seves obres a ampliar tant la revista com la sarsuela, unides pels músics que les van escriure.

La venda d’entrades avança a bon ritme, i aquesta tarda -en horari de 18.00 a 20.00 hores- es poden adquirir a les oficines del Teatre Payá (carrer Hortolans), a un preu de 15 euros a platea i 12 a l’amfiteatre. També el mateix diumenge a taquilla, una hora abans de l’espectacle.

L’edil de Cultura, Enrique Safont, anima a tots els amants de la sarsuela i de la revista a gaudir d’aquest espectacle el diumenge a la tarda al Payá, programat per l’Ajuntament amb motiu de les festes patronals de Borriana.