Aquest proper cap de setmana, la pisina olimpica de Castelló acollirà el VI trofeu José Luis Ballester

652
La Piscina Olímpica Municipal de Castelló serà l’escenari durant aquest cap de setmana del VI Trofeu José Luis Ballester durant aquest cap de setmana. Una prova esportiva que organitza el Club Natació Castalia-Castelló.

La regidora d’Esports, Begoña Carrasco ha agraït “el gran treball, de manera totalment altruista que realitza el Club Natació Castalia-Castelló per l’esport de Castelló i per la natació en concret”.

La regidora ha posat com a exemple “l’organització d’aquest VI Trofeu José Luis Ballester, que ens portarà als millors nedadors de categories base nedant a la nostra Piscina Olímpica Municipal”.

A més, la regidora ha destacat que “aquesta cita té una gran importància també pel que fa a la dinamització econòmica i el turisme de la nostra ciutat. Seran més de 1.000 persones en total les que arrossegarà aquesta competició aquest cap de setmana, amb l’impacte econòmic que això té “.

Des de l’organització, el president del Club Natació Castalia-Castelló, ha avançat que “seran un total de 530 nedadors i nedadores, de categoria aleví i benjamí, arribats de prop d’una trentena de clubs de la Comunitat Valenciana i, pel que fa als clubs de la província, participaran gairebé la pràctica totalitat dels mateixos “.

Valls també ha avançat que “a nivell nacional comptarem amb equips d’altres autonomies com Catalunya o Balears”.


Trofeu solidari

“Aquest trofeu s’organitza també amb fins solidaris, per la qual cosa convida a que tots els participants aportin o bé una joguina o aliments no peribles, que aniran destinats a nens i nenes sense recursos”, ha destacat Valls.

Una altra de les activitats paral·leles d’aquest Trofeu “és l’organització d’un concurs de dibuix. Així que serà un cap de setmana molt complet d’esport i convidem també a la gent de Castelló que ens acompanyin i també que mostri la seva solidaritat aportant aquestes joguines que ja no s’utilitzen o aliments per a persones necessitades “.

La competició començarà el dissabte 28 de febrer a les 17h. de la tarda i el diumenge 1 de març ho farà des de les 10h del matí fins a les 13h. Aproximadament