Aquest proper cap de setmana es disputarà la segona fase del XIII campionat d’espanya de seleccions autonòmiques masculines Sub 18

340
Aquest proper cap de setmana es disputarà a la Ciutat Esportiva del Vila-real CF la segona fase de la XIII Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques Masculines Sub18 i la del VI Campionat Nacional Sub16.

Les quatre Seleccions Autonòmiques participants seran la de la Comunitat Valenciana, Castellala Manxa, Ceuta i Regió de Múrcia. Els integrants d’aquests combinats arribaran a Castelló el divendres i s’allotjaran a l’hotel Intur Orange de Benicàssim (Ceuta i Múrcia) ia l’hotel Intur de Castelló (Castilala Manxa i Comunitat Valenciana). Aquest mateix dia també se celebrarà el sopar d’autoritats al Restaurant Entrelíneas del Madrigal.

Està previst que més d’un miler de persones gaudeixin d’aquesta segona fase del torneig a la Ciutat Esportiva del Vila-real CF al llarg d’aquest cap de setmana. Cal recordar que l’entrada és totalment gratuïta per als vuit partits que es jugaran durant les jornades de dissabte i de diumenge.

El Vila-real CF compta amb una nodrida representació en la Selecció de la Comunitat Valenciana, ja que a nou futbolistes en el combinat Sub16 i cinc en el Sub18.

El calendari de partits serà el següent:

Dissabte, febrer 21:

  • Camp 5

– 10.15 hores: Comunitat Valenciana vs Castellala Manxa (Sub16).

-12.30 hores: Regió de Múrcia vs Ceuta (Sub16).

  • Mini Estadi

-10.15 hores: Regió de Múrcia vs Ceuta (Sub18).

-12.30 hores: Comunitat Valenciana vs Castella vs-la Manxa (Sub18).


Diumenge, 22 febrer:

  • Camp 5

-10.15 hores: Ceuta vs Comunitat Valenciana (Sub16).

-12.30 hores: Castella-la Manxa vs Regió de Múrcia (Sub16).

  • Mini Estadi

-10.15 hores: Castella-la Manxa vs Regió de Múrcia (Sub18).

-12.30 hores: Ceuta vs Comunitat Valenciana (Sub18).