Aquest cap de setmana es celebra en Borriana, el desè campionat d’Espanya “Open d’Embarcació fondejada clubs” en categoría absoluta

408
L’alcalde de Borriana, José Ramón Calpe i el president de la Federació Espanyola de Pesca i Càsting, José Luis Bruna; han inaugurat aquesta tarda al saló de sessions de l’Ajuntament el desè Campionat d’Espanya Open d’Embarcació Fondejada Clubs en categoria absoluta, que es disputa aquest cap de setmana en aigües de la costa borrianenc.

El primer edil ha donat la benvinguda a tots els participants, arribats des de diferents punts d’Espanya, i els ha desitjat una bona competició, i alhora ha destacat l’aposta de l’Ajuntament pels esports nàutics i les excel·lents instal·lacions amb què compta el port per la seva pràctica. Calp confia que les condicions meteorològiques millorin i tots els participants gaudeixin de l’experiència i de la seva estada a Borriana.

Calp i Bruna han estat acompanyats pel regidor d’Esports, Juan Fuster; el president de la Federació de Pesca de la Comunitat Valenciana, José Segura i el president del Club Nàutic de Borriana, Ximo Feliu.

El Campionat d’Espanya Open d’Embarcació Fondejada Clubs, en categoria absoluta, està convocat per la Federació Espanyola de Pesca i Càsting i organitzat per la Federació Pesca Comunitat Valenciana, amb la col·laboració de Club Nàutic Borriana i sota la supervisió del comitè tècnic de l’especialitat . En aquest torneig participen una vintena d’embarcacions i els dos primers classificats seran els representants espanyols al Campionat del Món -en cas que Espanya participi en el mateix-. La competició es desenvoluparà demà dissabte i el lliurament de medalles i trofeus es realitzarà al Club Nàutic de Borriana a les 21.00 hores, abans del sopar de cloenda al restaurant del club.