Aquest cap de setmana es cel.lebrarà en Vila-real, el trofeu Victor Cabedo

608
Les previsions de pluja per a la crono per equips de dissabte i l’augment de la duresa de l’etapa reina permeten donen opcions encara a molts noms de la cursa, 35 corredors es troben a la general en un marge de menys d’un minut.

Vila-real acull el segon cap de setmana de la tercera edició del Trofeu Víctor Cabedo. La competició júnior de referència es reprendrà aquest dissabte amb la contrarellotge per equips del GP Vila-real. Els 9’4 quilòmetres d’esforç col·lectiu cronometrat marcar diferències importants en les dues primeres edicions del Trofeu per la seva gran dificultat tècnica. A més, la pluja pronosticada podria complicar encara més les 19 corbes que han de traçar els equips.

Tot i que la sentència final de la cursa la tindrà el diumenge a la 4a etapa, el Memorial Joan Baptista Llorens, també puntuable per a la Copa d’Espanya Júnior. El Club Ciclista Campió Llorens recupera aquest any el recorregut de 2012, més selectiu que el de les dues últimes edicions. El port d’Eslida (2a categoria) trencarà la cursa al quilòmetre 44 i el Port de la Nevera (2a categoria), coronat a 30 quilòmetres de meta, permet tant fugades tàctiques com seleccions naturals.

Davant d’aquest escenari, Álvaro Orengo (Cafès 4M – València Terra i Mar) buscarà aferrar al seu mallot groc i defensar de Juan Pedro López (Flex Fundació Contador), el seu aliat improvisat a Segorbe per enfundar-se el groc, i de 8 corredors més que es situen a només 16 “del seu lideratge.