Aparatos accident de transit en l’avinguda Valencia de Castelló

456

La Policia Local de Castelló junt amb unes dependències de bombers municipals han intervingut aquest matí en un aparatós accident de trànsit ocorregut a l’avinguda València al seu pas per la Ronda Sud i en què un turisme, al sortir de la via i colpejar a diversos vehicles estacionats, ha quedat bolcat a la calçada sobre el seu lateral esquerre.

El sinistre s’ha produït quan per causes que està investigant l’equip d’Atestats i Investigació d’Accidents de la Policia Local de Castelló, un turisme marca Citroën Xsara de color verd que circulava per l’avinguda València en direcció a la Ronda Sud ha perdut el control de la direcció i després colpejar dos turismes estacionats ha quedat finalment bolcat sobre el ferm. Diversos conductors, que en aquest moment circulaven per l’Avinguda València han avisat la Sala Municipal de Seguretat i Emergències 092 de l’accident, la qual, ha comissionat ràpidament a la patrulla de Atestats. Minuts després, quan la Policia Local ha arribat al lloc de l’accident, ha comprovat que l’únic ocupant i conductor del turisme sinistrat havia resultat il·lès.

Per la seva banda, un reforç de bombers municipals ha hagut de netejar la calçada ja que a causa de la forta col·lisió, s’han vessat líquids de motor i multitud de restes del vehicle accidentat. La Policia Local de Castelló, per la seva banda, ha tallat al trànsit un dels carrils de circulació de l’avinguda València durant aproximadament trenta minuts fins que ha estat retirat el turisme sinistrat.