Antonio Luna ha estat presentat com nou jugador del LlevantUD

462

Ahir a la tarda va ser presentat al Ciutat de València el nou jugador del Llevant UD, Antonio Lluna. El futbolista de 26 anys, procedent de la SD Eibar, ha signat per l’equip granota per a les pròximes quatre temporades i s’incorporarà a les files de Juan Ramón López Muñiz en el començament de la pretemporada el proper dijous 6 de juliol. El jugador ha estat acompanyat a la sala de premsa de l’estadi pel president, Quico Català, i per Carmelo del Pozo, secretari tècnic de l’entitat.

L’acte de presentació va començar de la mà de Quico Català, donant la benvinguda i les gràcies a Luna afirmant que “ha demostrat voler vestir aquesta samarreta”. El president va assenyalar que la intenció amb aquest fitxatge és “crear una plantilla més competitiva per a la tornada a l’elit del futbol espanyol”.

Antonio Luna, per la seva banda, va agrair les paraules del president i va confirmar que “som on volem estar. El club em va donar la confiança total des del primer moment”.

A més, Antonio Luna, després de conèixer l’interès del club granota per aconseguir els seus serveis, es va posar en contacte amb el seu amic i jugador llevantinista, Campanya, qui li va transmetre que aquest “és un club familiar i és una cosa que el jugador sempre agraeix” .

Pel que fa a les expectatives del jugador per a la temporada que ve, aquest va assenyalar que “donarem molta guerra i no anem a regalar cap partit. Li podem plantar cara a qualsevol equip”, ha acabat.