Amparo Marco reclama iniciatives per a la reactivació i la promoció econòmica

471

Amparo Marco Gual (La portaveu socialista de Castelló) reclama iniciatives per a la reactivació i la promoció econòmica. “L’Ajuntament pot i ha d’ajudar els treballadors i les empreses perquè l’economia productiva aconsegueixi fer front a la crisi i generi ocupació estable i digne”, exposa. Iniciatives que, al seu parer, haurien de complementar-se amb les impulsades des del Govern valencià.

Així mateix, Amparo Marco lamenta la “eufòria” de l’alcalde, fa només uns dies, en tractar de “posar-se la medalla” d’una suposada reactivació econòmica. Les dades de l’atur conegudes avui mateix revelen que l’atur segueix descontrolat. “Vint mil persones no poden treballar i augmenta el nombre de castellonencs que no rep cap tipus d’ajuda econòmica”, explica. “Cal fer alguna cosa per evitar que aquestes situacions dramàtiques acabin en la pobresa”.

A més, la portaveu socialista exigeix ​​més implicació en el foment de la promoció econòmica per millorar la situació per la qual travessen milers de castellonencs. Les polítiques d’ocupació municipals són, al seu parer, “inexistents”. “El que cal fer és millorar la gestió dels recursos per orientar-los cap el que de veritat importa”.

Marc ressalta el potencial tecnològic, industrial, turístic i comercial de Castelló. “Des de l’inici del mandat, els socialistes hem plantejat iniciatives de dinamització econòmica, perquè considerem que cal establir una estratègia local contra la desocupació. L’Ajuntament ha de col·laborar amb la resta d’administracions en treballar per treure a Castelló de la crisi “.

No obstant això, la portaveu del PSPV assenyala que “la resposta que sempre hem obtingut del PP és el menyspreu de totes les idees positives que sorgeixen des de l’oposició”, indica. “Castelló sortirà de la crisi entre tots. Castelló pot recuperar el progrés i el benestar, però cal fer-ho amb el consens entre administracions, agents socials i econòmics i ciutadania “, ressalta.