Amparo Marco reclama el màxim benefici per al turisme local amb “Castelló Senior”

437
Amparo Marco (La portaveu socialista de Castelló) reclama “el màxim benefici” per al turisme de la capital en el programa de viatges Castelló Sènior que finança la Diputació. “Les empreses turístiques de la capital tenen una oportunitat de millorar les expectatives fora de la temporada alta i l’Ajuntament ha de fer tot el possible per ajudar a dinamitzar el sector i crear ocupació en el sector”, afirma.

Els socialistes han presentat una declaració institucional perquè el ple sol·liciti una participació a Castelló Sènior proporcional al pes demogràfic de la ciutat de Castelló en el conjunt de la província. “El turisme de Castelló necessita, ara més que mai, el suport de les administracions”, indica. La Diputació invertirà un milió d’euros i la ciutat de Castelló representa un terç de la població total de la província.

En el ple de desembre, els socialistes de Castelló ja van apel·lar a l’alcalde perquè “no deixa passar aquesta oportunitat”. La regidora Carme Oliver, representant del PSPV-PSOE en el consell rector del Patronat Municipal de Turisme, va sol·licitar que l’Ajuntament intervingués perquè el sector turístic local es beneficiés de les ajudes provincials.

“Els socialistes de Castelló hem defensat la conveniència d’implantar un pla estratègic de turisme perquè el sector creixi i desenvolupi noves capacitats per incrementar l’arribada de visitants a la capital”, indica Amparo Marco. No obstant això, la resposta de l’equip de govern municipal sempre ha estat negativa.

Per finalitzar queda comentar, que Marco considera que la ciutat de Castelló mereix un suport institucional des de la Diputació, però també de la Generalitat, que té els recursos per donar suport a les campanyes de promoció turística. A més, considera decisiu posar en primer pla les inversions en infraestructures i serveis perquè el turisme local guanyi competitivitat.