Amparo Marco “La esperança per al Castelló pasa per un bon pla de viabilitat”

643

Amparo Marco, alcaldessa de Castelló, es va pronunciar aquest dimecres sobre el canvi produït en la gestió del Castelló, pel grup liderat per l’empresari castellonenc Vicente Montesinos que ha aconseguit apartar a l’anterior president David Cruz. “El Govern municipal vol que la nova etapa que s’obre en el Castelló siga un punt d’inflexió i el club comenci a recuperar el prestigi i la il·lusió perduda en aquests últims anys”, va destacar Marc.

Continua la primera edil de l’Ajuntament de la capital de la Plana que “l’esperança per al Castelló passa per una gestió sensata i un pla de viabilitat que assumeixi la veritable realitat del club i posi els mitjans per tirar-ho endavant”. A més, assegura que “l’afició es mereix serietat, dedicació i responsabilitat. És el que des de l’Ajuntament li demanem al nou equip directiu. Volem que respongui a les expectatives del albinegrismo “.

Finalment, Amparo Marco ha destacat que “l’Ajuntament ha treballat, treballa i treballarà, perquè el Castelló segueixi sent un gran símbol de la ciutat”.