Amparo Marco i Enric Porcar han visitat les obres de remodelació dels banys infantils del CEIP Fadrel

88

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, i el regidor d’Educació, Enric Porcar, han visitat les obres de remodelació dels banys infantils del CEIP Fadrell que l’ajuntament ha dut a terme en el marc de les inversions financerament sostenibles que s’han executat entre 2015 i 2016 amb els romanents del pressupost de 2014.

D’aquesta manera, han estat onze les actuacions que s’han realitzat en altres tants col·legis amb un pressupost global de més de 300.000 euros. Es tracta de la pavimentació del pati del CEIP Manel Garcia Grau; el canvi de la instal·lació elèctrica de l’Herrero; la reforma de lavabos, tanca, porta, rampes, habitatge del conserge i pati del col·legi Sant Agustí; la reforma de lavabos i instal·lació de bany adaptat del col·legi Mestre Antonio Armelles; reparació del paviment del Gaetà Huguet; asfaltat de la zona d’accés i aparcament del Guitarrista Tàrrega; remodelació de lavabos infantils del CEIP Fadrell; substitució de persianes en el Sebastián Elcano; instal·lació de calefacció al Bisbe Climent; pavimentació del pati en l’Illes Columbretes i reforma dels lavabos d’infantil al CEIP Censal.

400.000 euros d’inversió en 2017

L’alcaldessa, Amparo Marco, ha mostrat la seva satisfacció per les actuacions que s’han realitzat durant aquest any i ha avançat, que dins de les inversions financerament sostenibles que s’executaran durant 2017 amb els romanents del pressupost de 2015, està previst executar quatre importants actuacions de millora de col·legis de primària que ascendiran a més de 400.000 euros. Es tracta de l’ampliació del col·legi Enric Soler i Godes, la instal·lació de lavabos al Censal i el Carles Salvador i la reforma integral dels banys del pati del Pintor Castell.

161121 visita al col·legi Fadrell (15) Per la seva banda, Enric Porcar, ha explicat que a més de les inversions que s’estan realitzant a través de les inversions sostenibles, l’ajuntament, gràcies al treball conjunt de la Regidoria d’Educació i de la Regidoria de ordenació del Territori, està duent a terme un ambiciós Pla Integral de Reformes a les escoles mitjançant el qual es realitzen obres de millora i manteniment en les infraestructures educatives a mesura que la direcció dels centres van comunicant les seves problemàtiques. Porcar ha destacat que entre gener i novembre, l’ajuntament ha invertit més de 370.000 euros en aquest pla de manteniment i reformes.

Per finalitzar, Amparo Marco ha explicat que el Govern Local continuarà treballant en aquesta línia “per garantir una educació pública i de qualitat en tots els centres de la ciutat”.