Amparo Marco “Els socialistes hem presentat en els ultims cuatre anys, centenars de propostes per millorar les condicions de vida de les persones”

490
El grup municipal socialista de Castelló donarà compte de la seva gestió política a l’Ajuntament en l’últim any en un acte públic que se celebrarà demà dilluns, a les 19 hores, a la Llotja del Cànem. La iniciativa busca “explicar a la ciutadania les iniciatives empreses des de l’oposició municipal per evitar el deteriorament de l’Estat del benestar, així com per garantir els serveis públics i per tractar de convertir l’Ajuntament en una eina política contra la crisi”.

“Els socialistes de Castelló hem desenvolupat en els últims quatre anys una tasca de fiscalització del govern insolidari i lamentable del PP, però, sobretot, hem presentat centenars de propostes per millorar les condicions de vida de les persones”, explica la portaveu socialista, Amparo Marco. “Des de l’oposició hem aconseguit l’aprovació d’iniciatives que han defensat els més vulnerables, els que tenen menys, a les víctimes de la crisi”.

Per últim, tal com recalca Ampar Marc “l’obligació ètica dels representants municipals de” retre comptes a la ciutadania. Les regidors i els regidors socialistes volem explicar el que hem fet en l’últim any per fer un Castelló millor. És una responsabilitat que assumim amb satisfacció, perquè és un exercici de democràcia ciutadana que des del PSPV realitzem amb satisfacció “