Almenara incrementa la partida pressupostària de 2017

126

El ple de l’Ajuntament d’Almenara en sessió extraordinària té previst debatre demà a la vesprada la proposta de pressupostos municipals per al pròxim exercici 2017 que va a suposar un total de 6.001.450 euros d’ingressos i un muntant global de 5.762.597,84 de despeses, la qual cosa suposa unes xifres lleugerament superiors a les d’enguany 2016, tant en ingressos com en despeses.

El canvi més destacat és l’increment d’un 40% en la partida destinada a les inversions en la qual segons l’alcaldessa, Estíbaliz Pérez, “es vol a poc a poc seguir apostant per a millorar i renovar l’entorn urbà d’Almenara amb actuacions que redunden en el benefici dels veïns i veïnes”. Així “anem a continuar amb els plans de millora de l’entorn urbà actuant en els nostres parcs i jardins, així com també millorant les nostres voreres, carrers i places gradualment”. Altres apostes en el capítol d’obres i millores són la continuació de les actuacions en el Mercat Municipal iniciades enguany amb la pavimentació interior. Ara li arribarà el torn “al que són les portes i les façanes de les instal·lacions”. Un altre punt d’actuació serà la millora i adequació del parc caní de la localitat situat en la Canal.

Finalment l’equip de govern tornarà a apostar per la creació d’ocupació, per la qual cosa un any més destinarà el consistori 250.000 euros per al denominat pla extra de contractacions, així com se seguirà apostant un any més per oferir els serveis públics de manera directa tal com ve succeint fins al moment.