Almassora repren les I jornades gastronòmiques

119
L’Ajuntament d’Almassora reprèn avui les I Jornades gastronòmiques de l’arròs i la taronja després que els locals participants servissin 250 menús a la primera setmana d’activitat. Els set negocis tornaran a elaborar els plats compostos per entrants, un plat principal i postres, amb beguda i cafès inclosos, per 20 euros en els migdies d’avui, demà i diumenge.

A més, el cuiner Ferran Molina, del restaurant La cuina de Ferran (Castelló), dirigirà aquesta tarda la demostració d’arròs amb fons ibèric i verdures de temporada. El curs va cobrir tota la reserva de places en tot just tres dies, circumstància que va obligar a obrir una llista d’espera per als interessats en acostar-aquesta tarda fins l’Espai Mercat. Les cuines estan a punt en el primer pis del Mercat Central per desenvolupar aquesta segona demostració de les quatre programades en aquest cicle.

Igual que la setmana passada, el taller de cuina conclourà amb la degustació d’una ració d’arròs entre els assistents que participaran de forma gratuïta. El regidor de Comerç, Santiago Agustí, els ha recordat que en finalitzar el curs tenen una nova oportunitat de provar els menús de tapes que han elaborat els set restaurants que s’han sumat a les jornades. Les tres tapes, amb beguda inclosa, tenen un preu de 10 euros.

Almassora jornades gastronòmiques

“Els 250 menús servits en els tres primers dies de les jornades confirmen que els veïns d’Almassora tenen ganes de noves propostes d’oci, de sortir al carrer i gaudir d’activitats diferents a les acostumades”, ha defensat l’edil. “Si a això sumem que pugui incentivar el consum en l’hostaleria local, el resultat no pot ser més positiu”, ha afegit.

Els interessats a provar algun dels menús elaborats han de reservar plaça en els restaurants: Asador Tasazu, Olisec Cafè & Vins, Sidreria Sanabria, Cafeteria Jasmi, Racó de José Antonio, Sindicat CaixAlmassora i La Rua Restobar. Tots ells mantindran els menús degustació i de tapes fins al diumenge 4 de desembre, moment en què el municipi iniciarà la programació prèvia al Nadal.