Almassora inicia els treballs de construcció de sis magatzems sota les grades de l’estadi José Manuel Pesudo

89

Els treballs per a la construcció de sis magatzems sota les grades del camp municipal de futbol de José Manuel Pesudo, executades per una empresa local, han començat amb l’enderroc dels elements d’obra no aprofitables i la construcció d’un solera sobre la qual erigiran les separacions de les estades. Amb aquest projecte la Regidoria d’Esports pretén solucionar el problema d’espai que el CD Almassora ha transmès al consistori.

“Tot i ser un camp de recent construcció no compta amb les dependències necessàries per mantenir el material esportiu protegit i organitzat, una mancança que cobrirem amb aquestes obres”, ha manifestat el regidor de l’àrea, Xavier Trenco. L’edil ha recordat que “per evitar interferir en els entrenaments del club, els operaris només treballen de dilluns a divendres al matí”.

Així mateix, un dels cinc dipòsits projectats serà cedit a l’CEIP Santa Quitèria, per la qual cosa el projecte contempla la seva construcció de manera separada de la resta i amb un accés independent. Tant els responsables del centre com el club podran començar a fer ús de les noves instal·lacions a partir de principis de desembre, data en la qual l’Ajuntament d’Almassora preveu culminar l’execució. Cal recordar que el projecte compta amb un pressupost de 40.000 euros, que estaran destinats a sufragar la construcció dels magatzems i els treballs posteriors d’electricitat i serralleria, ja que cadascuna de les estades comptarà amb pany pròpia.

Des del trasllat definitiu del CD Almassora a José Manuel Pesudo, l’Ajuntament d’Almassora ha dut a terme diverses intervencions per a la millora de les instal·lacions, com l’obertura de la totalitat dels vestidors per cobrir les necessitats del club i les reparacions d’esquerdes provocades per defectes en la construcció original, el que va suposar un desemborsament de 55.000 euros per al consistori. Esports també ha instal·lat vàlvules termostàtiques tant a les dutxes dels vestidors d’aquest camp com en altres instal·lacions esportives municipals per acabar amb els problemes de contrast de temperatura de l’aigua que patien els usuaris.