Almassora inagurarà aquest proper dimarts, una nova edició de la veterana escola de pasqua de la població

448
Més de 60 escolars d’Almassora inauguraran aquest dimarts 7 d’abril una nova edició de la veterana Escola de Pasqua de la població. Una cita que arriba amb ànim de “familiaritzar els petits de la casa amb la llengua anglesa, i per això algunes activitats es desenvoluparan en anglès”. La n0vedosa iniciativa ha tingut una excel·lent acollida, tal com ha declarat María Tormo, regidora de Joventut, “i de les 65 places que s’oferien, dijous passat eren 61 ia les reservades”.

Del 7 al 10 d’abril, sota el títol de Easter English Almassora, el consistori ha preparat activitats en llengua anglesa que es desenvoluparan al col·legi Ambaixador Beltran. Dirigides a petits amb edats compreses entre els 2 anys i fins a 12 anys, “tornem a apostar per edats primerenques, encara no escolaritzats, amb l’objectiu de donar resposta a una demanda traslladada per les pròpies famílies”, ha mantingut l’edil.

Cal recordar que el preu establert per accedir a l’Escola de Pasqua és de 34,20 euros. Si es requereix del servei de menjador, aquest té un cost de 16 euros. Pel que fa a l’horari del servei, aquest arrenca a les 7.30 hores del matí i es prolonga fins a les 16.00 hores “en el cas de que els petits facin ús del servei de menjador”, ha concretat la regidora.

Gimcanes, cinema, teatre de titelles i cançons, fins circuits d’educació viària, jocs de rol o jocs típics britànics, “formen part de la programació de la Easter English Almassora i estan planificats en llengua anglesa”. Així mateix, “també es desenvoluparà un taller de cuina en què els petits podran cuinar les típiques galetes britàniques”.


Respondre a la demanda

L’Escola de Pasqua d’Almassora forma part d’una xarxa de serveis que promoguts pel departament de Joventut busca donar resposta a una necessitat trasllada per les famílies a l’Administració local. “Amb aquest esperit es va crear l’Escola d’Estiu i posteriorment l’Escola de Nadal i Escola de Pasqua”, ha manifestat Tormo.

“Conscients que moltes famílies necessiten un servei durant els períodes de vacances dels seus fills, aquestes prestacions s’han mantingut i hem intentat poc a poc millorar amb les prestacions que ens requerien els pares: menjador, ampliació de l’edat als dos anys, ús de la llengua anglesa … “.

“Al cap ia la fi”, ha declarat Tormo, “aquest servei no tindria cap sentit si no s’ajustés a la demanda”. Per això, “i perquè sabem de la utilitat del mateix, ha estat un dels serveis que ha reduït el seu cost ja que són molts els ciutadans que acudeixen a ell per poder conciliar la seva vida laboral i familiar”, ha declarat la regidora.