Cinquanta associacions es reuniran a Almassora per a celebrar el Dia Provincial de la Mestressa de Casa

239

Les prop de 600 assistents realitzaran visites guiades al nucli històric i al Museu del Torrelló

Actualitat Diària

Almassora acollirà el 3 de maig a les representants de mig centenar d’associacions per a celebrar el Dia Provincial de la Mestressa de casa. Durant aquest esdeveniment, les prop de 600 visitants, que preveu rebre l’organització coneixeran la història de la localitat a través de visites guiades per la Vila i al Museu del Torrelló.

Així ho ha confirmat la primera tinent d’alcaldessa, Susanna Nicolau, després de la reunió mantinguda amb la presidenta, Rosa de los Rosales, i altres representants de l’associació local de mestresses de casa, en la qual han abordat els detalls de la trobada provincial. “Col·laborarem amb les organitzadores en aquest esdeveniment de gran envergadura, en el qual promocionarem els espais més singulars d’Almassora, com el nucli històric o el paratge de Santa Quitèria, i els nostres serveis turístics”, ha destacat la regidora.

Per l’àmplia convocatòria de l’acte, a més de la implicació del departament de Turisme, “l’ajuntament i la Policia Local d’Almassora també ajudaran a garantir la seguretat de les visitants”, segons ha informat Nicolau. En aquest sentit, el cos de seguretat habilitarà un espai d’estacionament per als entre 12 i 15 autobusos que transportaran a les participants i els agents escortaran als cotxes el lloc on se celebrarà el menjar.

Així mateix, està previst que la primera edil, Merche Galí i la pròpia Nicolau reben a les presidentes de les 50 associacions en el consistori. A les representants de cada municipi, l’equip de govern els llurarà d’un obsequi commemoratiu de la jornada.

Cal destacar que la Asociación de Amas de Casa de Almassora, la qual té actualment 648 sòcies, celebrarà amb aquesta trobada provincial el 45 aniversari de la seua fundació. La localitat acollirà l’esdeveniment després de complir-se 33 anys de l’última reunió provincial celebrada a Almassora i prendrà el relleu d’Artana, municipi organitzador de l’esdeveniment en 2017.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací