Almassora contractarà dos peons per treballar en el Servei Municipal de Manteniment i Logística

108

L’Ajuntament d’Almassora contractarà dos peons per treballar en el Servei Municipal de Manteniment i Logística (SMML) durant quatre mesos, així com a un jove acabat de graduar en Dret o Administració i Direcció d’Empreses (ADE) que ocuparà durant set mesos una plaça en el departament de Promoció Econòmica, Ocupació i Consum. Les ofertes compten amb una subvenció del SERVEF de 27.716,75 euros i una partida municipal que ascendeix a 5.216,75 euros.

L’oferta d’ocupació per al SMML forma part del programa Emcorp. Els interessats han d’estar inscrits com a demandants d’ocupació en el SERVEF, organisme que remetrà una llista amb els candidats al consistori. El departament municipal d’Ocupació reunirà la setmana que els aspirants perquè presentin la documentació necessària i puguin formalitzar el contracte per iniciar el treball al desembre.

El programa Emcorp està valorat en 10.031,04 euros, dels quals 2.531,04 euros corresponen a l’aportació municipal. Els beneficiaris del programa es dedicaran a neteja i manteniment de vies i edificis públics, preferentment a la platja. El regidor d’Ocupació d’Almassora, Santiago Agustí, ha recordat que, un cop més, “es tracta de donar una oportunitat a un sector profundament llastat per l’atur”.

D’altra banda, l’Ajuntament d’Almassora contractarà una persona a través del programa d’ocupació Salari Jove, un projecte que compta amb un cost total de 17.685,71 euros. L’Ajuntament d’Almassora aporta 2.685,71 euros per tirar endavant aquesta iniciativa que oferirà el seu primer treball a un recent graduat en Dret o Administració i Direcció d’Empreses durant set mesos.

Tal com ha assenyalat el regidor d’Ocupació, el SERVEF remetrà al consistori a quatre aspirants per cada lloc i la junta de baremació triarà els candidats que més s’adaptin al perfil en funció dels requisits estipulats. “Com estableix la normativa, el departament autonòmic filtra una primera selecció amb els demandants d’ocupació que compleixen els criteris establerts en l’oferta i, posteriorment, la junta de baremació puntua als candidats per determinar la contractació”, ha detallat.