Almassora cel.lebra aquesta vesprada, la segona edició del seu duatló

486
Almassora convoca avui a 287 esportistes en la segona edició del seu duatló. La cita competitiva arrenca a les 16.00 hores al Recinte Fester amb l’objectiu de convidar a la població a gaudir d’un esdeveniment esportiu que organitza per segon any consecutiu i amb un rotund èxit el club local Amfibis Triatló Almassora.

La prova sortirà puntual des del carrer Sant Pere per dirigir-se cap al casc antic de la Vila i completar un primer recorregut per aquest sector de la població. “I serà el primer”, ha assenyalat el regidor d’Esports, Luis Molina, “ja que aquesta primera volta, amb un recorregut de 2,5 quilòmetres, es completarà amb una segona ruta fins a arribar als cinc quilòmetres d’aquest primer sector”.

Un cop completats aquests cinc quilòmetres, “veurem entrar en meta als corredors que ràpidament es descalzarán per enfundar en la bicicleta i realitzar un recorregut des del poble i fins a la platja de 22 quilòmetres aproximadament”, ha recordat Molina.

Aquest segon circuit constarà d’una sola volta després de la qual es tornarà a entrar en meta per calçar de nou les sabatilles d’esport i iniciar l’última fase de “aquesta dura prova”, tal com l’ha qualificat el titular de la cartera municipal de Esports.
Amb 27,5 quilòmetres entre poble i platja, “els esportistes hauran de completar una última volta pel casc antic de la població”. Serà per tant l’última oportunitat de gaudir en viu i en directe de l’entrada en meta dels participants en una prova que preveu concloure sobre les 17.45 hores, tal com han informat des del club Amfibis Triatló Almassora.