Almassora cel.lebra aquest cap de setmana, el seu particular “carnestoltes pirata”

497
El Carnestoltes Pirata amb què Almassora pretén celebrar aquest cap de setmana el carnaval arriba avui dissabte a la localitat a partir de les 11.00 del matí amb un complet ventall de propostes adreçades als més petits de la casa. El primer lliurament va arribar ahir a la nit de mans de la II Festa de Carnaval que va concentrar centenars de joves a la plaça Pere Cornell. Arribat el dissabte, ara és el torn dels nostres nens i nenes”.

Les regidories de Festes i Joventut s’han tornat a coordinar aquest any per organitzar un programa d’activitats adreçat a tots els públics. La samba i el ritme del carnaval brasiler va acompanyar ahir a la nit a centenars de joves des de la plaça Pere Cornell fins al Recinte Fester. La implicació dels joves ha estat rotunda“, ha assenyalat el regidor de Festes, Arturo Soler.
La carpa del Recinte Fester congregar 600 joves durant la nit que van gaudir de la música del discjòquei local Jorge Iserte i que van participar en un concurs organitzat per l’Associació de Penyes i Colles. Després de la primera convocatòria, aquesta segona ha aconseguit incrementar el nombre de participants i realment els joves han gaudit del carnaval al nostre poble, sense haver d’acudir a altres localitats per viure aquesta festa típica del mes de febrer”.

Després de la primera entrega d’ahir nit, avui és el torn dels més petits. María Tormo, regidora de Joventut, ha estat l’encarregada de dissenyar una paleta d’activitats variada, divertida i dirigida a totes les edats, des dels nadons fins que ja han complert els quinze anys. A partir de les 11.00 hores comença avui dissabte una activitat que es perllongarà en horari de tarda i que tindrà continuïtat demà diumenge.

“Avui arrenquem a les 11.00 i fins a les 14.00 hores, ia partir de les 17.00 hores i fins a les 21.00 hores. Demà diumenge l’horari matinal és idèntic al d’avui dissabte i només varia la tarda, que arrencarà a les 16.00 hores i es prolongarà fins a les 19.30 hores , ha concretat la regidora.

Els que decideixin acudir a la plaça Pere Cornell durant el cap de setmana poden venir disfressats, per gaudir de la convocatòria“. En tot cas, tots els que vagin “podran accedir lliurement a les activitats que hem preparat per gaudir del carnaval“.

Un vaixell pirata inflable, la ludoteca dels tresors, les aquarel·les de la Perla Negra i de Jack Sparrow, se sumaran a un taller de barrets pirates, pintacares”, una Panderola ecològica, minigolf, 1 billar humà, una pista americana, el sorprenent OVNI inflable, el “xutòmetre”, així com un taller de batucada.


Narració de contes i titelles

L’escenari que des de dijous va començar a instal·lar-se a la plaça Pere Cornell també permetrà a tots els assistents gaudir de la narració del conte La vida de Makaku“, així com de les titelles que avui dissabte, a les 19.00 hores, arribaran per posar en escena El pirata sense tresor“. Totes aquestes propostes i moltes més perquè gaudeixin els nostres petits pirates“, ha declarat la titular de Joventut.