Alfonso Bataller “La festa taurína forma part de la nostra cultura i la nostra història”

414
Alfonso Bataller (Alcalde de Castelló) ha parlat aquest cap de setmana, de la importància dels festejos taurins per a la ciutat de Castelló.

De fet, Bataller ha parlat dels festejos taurins i de la importància d’aquests, en la seva participació en el tradicional dinar previ a les festes de la magdalana 2015, que realitza el club taurí de Castelló i que ha tingut lloc a la plaça de toros de Castelló.

En el seu discurs, Alfonso Bataller ha comentat que la festa dels bous forma part de la nostra cultura i la nostra història, forma part de la nostra ciutat, del nostre caràcter i el nostre sentiment. L’afició als festejos taurins té un gran arrelament a la nostra ciutat, sobretot en les festes dels nostres barris i al Grau, amb les festes de Sant Pere, així com també per la importància de la fira taurina de la Magdalena, que serveix d’arrencada de la temporada al nostre país. Sense les tradicionals vaquetes o el ‘Bou Embolat‘, moltes d’aquestes festes perdrien el seu principal referent “.

Finalment, Alfonso Bataller també ha parlat de la importancte activitat econòmica de generar els festejos taurins i ha assegurat que des de l’equip de govern de l’ajuntament es va a continuar defensant la tradició taurina.