Alfonso Bataller ha presidit avui, la presentació de la fira taurina de la Magdalena a Fitur

403

Alfonso Bataller (Alcalde de l’ajuntament de Castelló) acompanyat pel destre Enrique Ponce, ha presidit la presentació de la Fira Taurina de la Magdalena a Fitur, on ha portat el nom de Castelló i la seva promoció.

Durant l’acte, al qual també han assistit la regidora de Turisme, Marta Gallén, l’empresari de la Plaça de Bous de Castelló, Alberto Ramírez, així com la reina de les festes, Dunia Gormaz, en un acte que ha estat conduït pel comentarista taurí Maxi Pérez.

Bataller ha destacat el seu agraïment a la feina que de l’empresa que gestiona la plaça de toros de Castelló per portar a Castelló a les primeres figures del toreig nacional per tal de fer de Castelló una gran capital taurina“. I mostra d’això és la presència d’Enrique Ponce a la Fira i que avui ens acompanyi en aquesta presentació“, ha afirmat.

I, com no podia ser d’una altra manera, vull destacar el suport inqüestionable i ferm, de l’Ajuntament de Castelló amb la nostra festa, perquè sempre hem donat suport, i sempre ho farem, les nostres tradicions. Defensem la festa del bou perquè forma part de la nostra tradició i de la nostra cultura i les nostres festes de la Magdalena es complementen així amb una magnífica Fira Taurina , ha dit.

“Aquesta fira posa el nom de Castelló any a rere any al mapa nacional, és la nostra targeta de visita, estendard dels nostres atractius, acollint el sentiment i l’emoció d’aficionats de tots els punts d’Espanya. La festa del bou tindrà sempre a l’Ajuntament de Castelló al seu costat, defensant a capa i espasa perquè forma part de la nostra tradició i cultura , ha afirmat.

Per la seva banda, Marta Gallén ha dit que la Fira de la Magdalena és un dels emblemes del turisme a la nostra ciutat perquè cada any són centenars els aficionats de tot Espanya que assisteixen a la nostra fira”.

D’altra banda, el responsable de la plaça, Alberto Ramírez ha anunciat que dissabte 14 de març, data de la correguda goyesca’, on participarà també Enrique Ponce, la Plaça de Bous estarà decorada de manera especial pel pintor Juan Ripollés .

Per últim, Enrique Ponce ha avalat la fira taurina castellonenca i ha destacat que Castelló sempre ha estat al meu cor” i ha recordat que el seu debut amb picadors va tenir lloc a la plaça de l’avinguda Pérez Galdós. Sempre vaig amb molta il·lusió a Castelló perquè és una de les fires més important de panorama taurí a nivell nacional“, ha assegurat.