Alfonso Bataller es reunirà demà, amb els veïns i veïnes del districte est de Castelló

378
Alfonso Bataller (Alcalde de Castelló) mantindrà una nova trobada amb diferents associacions i veïns i veïnes del Districte Est de la ciutat de Castelló, el proper dimecres 8 d’abril a un ‘Cafè amb l’alcalde’, que tindrà lloc a la cafeteria ‘Acords ‘de la plaça Doctor Marañón.

El primer edil ha assenyalat que “aquesta és una nova oportunitat per escoltar, per boca dels propis ciutadans i ciutadanes, i d’una manera propera i distesa, les principals demandes, suggeriments i necessitats que volen traslladar a l’Ajuntament per millorar la qualitat de vida i el benestar en aquests barris de la capital “.

Bataller ha destacat que “l’Ajuntament de Castelló ha realitzat durant el present mandat diferents obres de les que s’ha beneficiat el Districte Est de la nostra ciutat, entre les quals destaca la posada en marxa del TRAM fins al Grau, amb la reurbanització i remodelació de l’avinguda del Mar o el nou carril bici que connecta la zona de vianants del centre de la ciutat amb les rondes de circumval·lació “.

“També hem atès diferents peticions veïnals com el reasfaltat en diversos carrers d’aquest districte o la renovació del camp de futbol de Rafalafena, en el qual s’està treballant”, ha apuntat.


Pressupostos participatius

L’Alcalde de Castelló també ha volgut recordar que “en aquest 2015 també estan previstes altres obres que han arribat a través de les Juntes de Districte i que responen així mateix a altres peticions de la ciutadania”.

“Les millores a la zona de GRAPA, amb l’asfaltat i renovació de clavegueram; l’arranjament de voreres i jardins i accessos del Grup Taronger i la instal·lació de diferents quadres elèctrics per a l’ús de les associacions, són les obres que s’executaran aquest mateix any i que comptaran amb una inversió de prop de 200.000 euros “, ha explicat Bataller .

El primer edil ha comentat que “en aquesta trobada repassarem l’estat de les actuacions que han sol·licitat recentment i també asseurem les bases per a futures obres i millores en el Districte Est, a partir de les opinions dels seus veïns i veïnes”.

L’alcalde de Castelló ha ressaltat que “aquests ‘Cafè amb l’alcalde’ s’han convertit en una manera d’apropar, encara més, la gestió municipal a la ciutadania. Un exercici d’escolta i diàleg entre els veïns i veïnes amb el seu Ajuntament que beneficia a tots els barris de la ciutat, treballant junts per la qualitat de vida i el benestar del conjunt dels Districtes de Castelló “.