Alexandre Pato (Davanter del VillarrealCF) estarà disponible per al partit davant el Osmanlispor

106

No hi ha descans per al Villarreal, que aquest dimarts festiu es va exercitar a la Ciutat Esporitva per preparar el partit de dijous contra el Osmanlispor, a partir de les 21.05 hores. I en la sessió de treball es va confirmar que el davanter brasiler Alexandre Pato està recuperat ja que es va exercitar amb normalitat després de dues setmanes sense fer-ho, per la qual cosa podria estar a disposició de l’entrenador Fran Escribá per a la cita de l’Europa League.

L’atacant va causar baixa per unes galteres, que el van apartar del grup i li van tenir sense entrenar més d’una setmana. Després de superar aquesta malaltia i l’aïllament obligat per ser altament infecciosa, el davanter va començar a treballar el passat dijous.

Ànec va tornar a la feina de forma individualitzada, a l’espera de recuperar una bona condició física i poder formar part de la feina de grup, cosa que s’esperava pogués fer aquest dimarts, com així ha succeït finalment. D’aquesta manera i com ja havia anunciat el tècnic Fran Escribá, la idea és la de poder comptar amb els seus serveis aquest dijous, per al partit davant del Osmanlispor turc.

D’altra banda, segueixen fora de l’equip el davanter Roberto Soldado, en fase de recuperació de la seva lesió de genoll, i els defenses Bojan Jokic i Daniele Bonera, que amb problemes musculars ja sumen una setmana fora de l’equip.

El Vila-real realitzarà aquest dimecres l’última sessió d’entrenament en horari matinal i en el camp del Madrigal, després del qual el tècnic donarà a conèixer la llista de convocats per al partit de competició europea.