Alcaraz ‘Hem d’avançar en la implantació de la responsabilitat social en les administracions públiques valencianes’

517

Hem d’avançar en la implantació de la cultura de la responsabilitat social en les administracions públiques de la Comunitat Valenciana”. Així ho ha assenyalat el conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Manuel Alcaraz, durant la cloenda de la jornada sobre Objectius de Desenvolupament Sostenible, Compra Pública Ètica, Comerç Just i Responsabilitat Social. Un acte que ha sigut organitzat per la Coordinadora Valenciana d’ONGD.

A més, Alcaraz ha afegit que aquestes jornades “són necessàries per a seguir fomentant i promocionant la compra pública ètica” i, per això, ha valorat de forma positiva el gran treball que s’està fent des de les ONGD.

En este sentit, ha destacat que “des de la Generalitat Valenciana tenim com a principal objectiu el benestar de les persones i la justícia social”. És per això que “hem impulsat la publicació de la Guia pràctica de clàusules socials i, també, s’ha aprovat l’avantprojecte de la Llei de Foment de la Responsabilitat Social”, ha conclòs Alcaraz.

Una jornada que ha sigut inaugurada per la secretària autonòmica de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Zulima Pérez, i que també ha comptat amb la intervenció de la presidenta de la Coordinadora Valenciana d’ONGD, Trini Blanch.