Alcalá-Alcossebre ha obert el termini de les candidatures per a presentar-se a rei del carnaval

87

Els interessats a representar al Rei del Carnestoltes d’Alcalà-Alcossebre 2017 ja poden presentar les seves candidatures en el registre d’entrada de l’Ajuntament d’Alcalà i oficines municipals d’Alcossebre. Totes les sol·licituds presentades entraran a formar part d’un sorteig, que se celebrarà el 16 de desembre a les 12.00 hores a l’Ajuntament, i del qual sortirà el nom del guanyador.

Les bases per a l’elecció del càrrec contemplen que es poden presentar persones individuals o colles, representades en una persona i que, després de ser elegit, la persona o colla no poden tornar a entrar en un sorteig fins passats tres anys. L’Ajuntament és l’encarregat de facilitar la carrossa mentre que el vestidor del Rei i els seus acompanyants corren al seu càrrec. Dins de les bases, també s’especifica que el Rei Carnestoltes i la seva colla són els últims a entrar al Sambòdrom tancant així la desfilada del Carnestoltes, amb una coreografia especial.

El regidor de Festes, Pascual Herrera, ha convidat a les colles i persones que estiguin interessades a que s’inscriguin i destacava “la gran participació que any rere any va sumant nostre Carnaval, que compta amb la implicació de molts veïns i atreu també a visitants interessats a compartir la nostra festa “.

Les dates de celebració del Carnaval 2017 són del 24 al 26 de febrer, per al nucli d’Alcalà i 3 i 4 de març per Alcossebre.